Aslı's World!

Monday, July 12, 2010

Taylor Momsen: Need Money??


Gossip Girl actress 16-year-old Taylor Momsen is spotted at a concert she took place with her rock band. She was wearing stockings under a ultra-mini beige dress with trasnparent hooker  heels ( that's what people call them) which you can tip inside! 
I think her high heels are interesting and okay to be worn in a concert but maybe she could have combined it with some other thing than stockings and this dress-like thing.. And her make up looks like she's kinda overdosed don't you agree?? I guess she pushes herself too much to look alternative like other rockstars do..but with this outfit she can go no further than looking like a rockstar wannabe..

Gossip Girl'ün 16 yaşındaki güzel yıldızı Taylor Momsen, kendi rock grubuyla beraber sahne aldığı bir konserde görüntülendi.. Ultra-mini bej elbisesi altına giydiği jartiyerleri ve içine para konulabilen şeffaf sokak kadını ayakkabılarıyla ( ingilizcede daha farklı çevriliyo ama şimdilik bu çeviri uydundur sanıyorum..pek hoş ayakkabılar değil siz anlayın onu.. :)) oldukça ilgi çekiciydi..
Bence ayakkabıları çok değişik ve konserde giymek için uygun olabilir ama belki üzerine jartiyer ve elbiseden bozma kıyafet yerine başka birşey ile tamamlayabilirdi.. Makyajı da sanki aşırı dozda uyuşturucu kullanmış gibi göstermiş kendisini.. Neredeyse yanaklarına kadar siyah boyayacakmış..  Kendini diğer rock yıldızları gibi marjinal görünmek için fazla zorluyor gibime geliyor ama bu kılık kıyafetle bir rock yıldızı özentisinde öteye gideceğini sanmıyorum..

No comments:

Post a Comment