Aslı's World!

Saturday, July 10, 2010

Rihanna - Stylish or Just Foolish??



The 22-year-old star Rihanna wore a black PVC Bodysuit  and a black and white design with geometrical cuts and baloons on the shoulder for her concert in Vancouver, Canada as part of her Last Girl On Earth concert tour. I don't know if anyone thinks she looks sexy or fashionable but for she looks kinda rubbish!
Actually it made me laugh when i first saw her with these baloons don't she look a bit like a baloon which is about to go up or like Michelin logo? :)) (Btw as i put this logo i realised that it looked cuter than Rihanna.. )
And what about her PVC bodysuit?? Oh my got it is 90 degrees outside! What's wrong with you??



 22 yaşındaki Barbadoslu güzel şarkıcı Rihanna; Last Girl on Earth turnesi kapsamında Kanada, Vancouver'da verdiği konserine siyah PVC bir tek parça body ve siyah-beyaz renkli geometrik kesimli, kollarında balonlar bulunan bir tasarımla çıktı.Bu görüntüsünün seksi olduğunu düşünenler varmı aranızda bilemiyorum ama bana göre baya bir komik görünüyor!!!

Omuzlarında balonlarla bu görüntüsünü görünce gülme krizi geçirmemek elde değil! Sizce de uçmak üzere olan bi balonu ya da Michelin logosunu andırmıyor mu kendisi? :) ( Bu arada Logo'yu koyarken Rihanna'dan daha sevimli göründüğünü farkettim)

Ya peki PVC siyah kıyafetine ne demeli?? Biz genelde PVC'yi kış aylarında soğuk geçirmesin diye kullanıyoruz.. Pencerelerimizde.. :)) Bu sıcakta PVC?? Dışarısı alev gibi yanıyor!!! İnanamıyorum!

No comments:

Post a Comment