Aslı's World!

Saturday, July 24, 2010

Duyduk Duymadık Demeyin!!!! Fashion's Night Out 16 Eylül 2010 İstanbul by Vogue!!!!!!!

Vogue Türkiye, ilk kez 16 Eylül 2009 tarihinde dünyadaki 13 Vogue ülkesinin katılımıyla gerçekleşen Fashion Night Out’u getiriyor.

 Fashion Night Out, moda ve perakende dünyasında markalararası güç birliği yaparak, sektöre hareketlilik kazandırmak için düzenleniyor. Etkinlik süresince katılımcı markaların mağazaları, saat 18:00’den geceyarısı 00:00’a kadar açık. Gece boyunca Vogue editörleri, alanının en iyi fotoğrafçı ve stilistleri, modeller, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimler de etkinliğe destek veriyor.
"16 Eylül gecesi Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta yeni sezonun modasını ünlüler, tasarımcılar, modeller ve Vogue Türkiye editörleriyle hep birlikte kutlayalım. Alışveriş şenliği gece yarısına kadar devam edecek. Mağazalardaki etkinlikleri, fırsatları ve partileri fnoturkiye.com'dan takip edin." Diyor Vogue!!!!

 New York, Londra gibi modanın başkentlerinde her yıl 16 Eylül'de kutlanan Moda günü'ne Vogue'un Türkiye'ye gelmesiyle biz de bu sene itibariyle kavuşmuş oluyoruz!!Çok eğlenceli olacağa benziyorrrr!! 16 Eylül'de görüşmek üzeree!! Haberiniz olsun!!!!

No comments:

Post a Comment