Aslı's World!

Sunday, July 11, 2010

Let's Welcome Back the 80's Hi-Tops!


Love it or not we have to say hello to the high top sneakers of 80's !! With the influence of legendary basketball player Michael Jordan hi-tops sneakers made it to the top back in 90's..
And now in 2010 they're back in our life once again! Hollywood celebrities are already taking the lead of this fashion! Both Men and women, they are enjoying the comfort of these cute sneakers. And we also see them in the top brands' latest collections. I guess we're not gonna wait too long to see them all over the streets.


İster sevin ister sevmeyin 80 lerin yüksek bilekli spor ayakkabılarına tekrar merhaba diyoruz! Bu yüksek bilekli ayakkabılar hatırlarsınızki efsanevi basketbol yıldızı Michael Jordan'ın etkisiyle 90'larda zirveye çıkmıştı.
Ve şimdi 2010 yılında hayatlarımıza bir kez daha giriyorlar! Hollywood yıldızları bu modanın öncülüğünü çoktan üstlendiler. Hem erkekler hem de kadınlar bu sevimli ayakkabıların rahatlığının tadını çıkarıyorlar. Ünlü markaların son koleksiyonlarında da bu ayakkabıların farklı dizaynlarını bolca görme şans buluyoruz. Sanırım onları sokaklarda herkesin ayağında görmemiz çok uzun sürmeyecek..

------------------------------------------------------------------------
Gentlemen you can wear them under your jeans, rolled-up hem trousers, shorts, slim trousers, chinos, capris..

Beyler bu ayakkabıları kotunuz, paçaları kıvrılmış pantalonunuz, bermuda şortunuz, kapriniz, dar paça pantalonlarınız altına rahatça giyebilirsiniz..

-----------------------------------------------------------------------


Ladies; you can wear these lovely sneakers with your skirts, rolled-up hem denims, skinny jeans, leggings, shorts.. They look so cute and fashionable!!! :)))

Bayanlar; bu ayakkabıları sizde etekleriniz, paçalarını kıvırdığınız pantalonunuz, dar paça kotlarınız, taylarınız, şortlarınız altına rahatça giyebilirsiniz!!! Çok tarz ve sevimli görünüyor!! Bizden söylemesi.. :)))


 

No comments:

Post a Comment