Aslı's World!

Thursday, August 5, 2010

Summer Fashion : Espadrilles


I know you might think they don't look so very fashionable but believe me espadrilles gonna hit the top within the next two years.  It's especially easier for men to adapt to the new fashion because they are keener on prefering comfort over beauty compared to the women who can give up their whole comfort just to look prettier.
But trust me when we're gonna see it on fashion stages and on celebrities more and more, our eyes gonna get used to the look and we're gonna like these foot-friendly shoes indeed..

So I made a very little compilation of the different styles of these traditional shoes so that you can pick the one that fits best to your own style.. So check out these perfect summer shoes! Have fun! ;)



Biliyorum çok stil sahibi ayakkabılar gibi görünmeseler de inanın bana gelecek iki sene içinde espadriller moda dünyasında tavan yapacak. Özellike erkekler için bu yeni moda ayakkabılara alışması daha kolay olacak gibi çünkü  sırf biraz daha güzel görünebilmek için tüm rahatlıklarından vazgeçmeye hazır kadınlara kıyasla rahatlıklarına daha düşkünler. Ama bana güvenin, podyumlarda ve ünlülerin üzerlerinde daha fazla görmeye başladıkça gözlerimiz de bu görüntüye uyum sağlayacak ve gerçekten de sevmeye başlayacağız bu ayak-dostu ayakkabıları!

 Kendi stilinize en uygun olanını seçebilmeniz açısından sizler için bu geleneksel ayakkabıların değişik tarzlarından oluşan ufak bir derleme yaptım. Hadi bu mükemmel yaz ayakkabılarına bir göz atalım!! İyi eglenceler ;)


 The printed ones.. 

Çizgili veya baskılı olanlar.. 

 

For those who like leather.. 

Deri sevenler için...
 
Pair them with... 

Tamamlamak için.. 

 
                                                

                     For Women.. 
                      
                    Bayanlara göre...


 Check out the flat-like espadrilles, and the ones with heels.. Makes it easier to adapt.. :))

Babet benzeri veya topuklu espadrillere göz atın.. Alışması daha kolay gibi.. :))

 

No comments:

Post a Comment