Aslı's World!

Monday, October 4, 2010

Blake Loves Elie Saab!









Seeing Blake Lively in two different Elie Saab dresses in the same week makes me think that she has already become a big fan of Elie Saab's 2010-2011 Ready-to-Wear Collection.. And I totally agree with her decisions.. It's not very possible not to fall in love with Elie Saab's new collection because each part in the collection is just better than the other.. And this knee-length eggplant and black tulle and lace dress which she wore for the Tiffany& Co. Spring 2011 Eyewear Collection Lunch is one of my favorites of the collection.. I also like Blake's Christian Louboutin shoes..Nice outfit!

Blake Lively'yi aynı hafta içinde Elie Saab 2011 Hazır Giyim Koleksiyonu'ndan iki farklı elbise içinde görünce Elie Saab'ın yeni koleksiyonuna çoktan abayı yakmış olduğunu düşünüyor insan.. Ama bu yeni koleksiyona aşık olmamak malesef elde değil çünkü koleksiyondaki her parça birbirinden güzel.. Ve Blake'in Tiffany & Co. 2011 Gözlükleri koleksiyonu için verilen yemekte giydiği bu patlıcan moru - siyah renkteki tül ve dantel karışımı diz hizasındaki elbisesi benim koleksiyondaki en favorileri parçalarımdan.. Christian Louboutin imzalı ayakkabılarını da çok beğendim! Çok şık bir kıyafet!


Earlier this week she was first seen at The Late Show David Letterman with the fully embroidered mini black Elie Saab dress with 3/4 sleeve and shoulder details.. She had paired her dress with Charlotte Olympia platform pumps with Plexi glass heels. She sparkles don't you think?!

Blake öncelikle bu hafta başında yetim kol, tamamı işlemeli ve omuz detaylı siyah mini Elie Saab elbisesi içinde 'The Late Show David Letterman' a katılırken görüntülenmişti. Bu kıyafetini ise Charlotte Olympia imzalı, pleksi cam topuklu platform ayakkabıları ile tamamlamıştı.. Kesinlikle ışıldıyor sizce de öyle değil mi?!




No comments:

Post a Comment